I Cori hus finder du to lejligheder

Terrasselejlighed

Terrasselejligheden består af to etager, hver med badeværelse og en stor terrasse øverst.

Udsigt fra terrassen over Pontinasletten
Cori-hus Terrasse med bourgonvilla
Terrassen med Leppinerbjerne

Pontinasletten
Herculestemplet
Herculestemplet
Aftenstemning over Pontinasletten
Gang i grillen på terrassen

På 2. sal er der en stor kombineret opholds- og spisestue med rejsning til kip, et moderne velindrettet køkken med ovn, opvaskemaskine og køleskab og et nyrenoveret badeværelse med bidet, bruser og vaskemaskine. I stuen er der et stort spisebord med plads til otte og en dobbelt sovesofa, hvilket sammen med de to værelser giver mulighed for i alt 6 opredninger. Der forefindes babystol og –seng. Stuen på 2. sal har vinduer til både udsigt mod Pontinasletten og til gaden. Der er desuden ovenlys fra terrassen ned i rummet, hvilket sammen med den blotlagte gamle stenvæg gør rummet utroligt spændende.
Vi har fået sat en Morsø brændeovn op, så nu kan man også tage herned under vinhøsten i oktober og smide en pind i ovnen, hvis det skulle blive køligt!

Sovesofa
Brændeovn ud mod gaden
Spisekrog og køkken
Køkken
Spisekrog og kik til terrassen
Udsigt fra stuen til Santa Margherita

På 1. sal ligger de to soveværelser med dobbeltseng i hver. Desuden er der også på 1. sal et badeværelse med toilet, bidet og bruser. Også fra soveværelserne er der flot udsigt til hhv. Pontinasletten og til gademiljøet.

cori-hus lejlighed 02
Det store soveværelse
Soveværelset
Udsigt mod gaden
Udsigt fra soveværelse

Det lille soveværelse med dobbeltseng og et arbejdsbord

cori-hus lejlighed 01
Cori-hus Lille soveværelse med arbejdsplads
Lille soveværelse med arbejdsplads

Kontakt os nu for at leje taglejligheden…

Stuelejlighed

Stuelejligheden er et lille hyggeligt studio på 40 m2. Lejligheden er til to personer, og er et godt udgangspunkt for udflugter i byen, i omegnen og til Rom.
Den indeholder en sovesofa til to personer, spisebord med 4 stole, et stort garderobeskab, en køkkenniche med 4 gasblus og en bordovn, køleskab, et nyt badeværelse med bruser og service til 4 personer.

Indgangsdøren fra gaden
Spisekrog
Spisekrog
Sovesofa og arbejdsbord
Køkkenniche
Badeværelse med bruser
Udsigten

Det bedste ved lejligheden er imidlertid de tre gamle vinduer med udsigt ud over byens tage med oliventræsbeklædte bjergsider skrånende ned mod Pontinasletten, hvor lysene om natten røber byernes beliggenhed.

cori-hus-naboer

Man kan i stedet for at nyde udsigten tage en stol og sætte sig ud på gaden – på bedste italienske facon – og nyde folkelivet.

Kontakt os nu for at leje stuelejligheden…

Spread the love