I Cori hus finder du to lejligheder

Terrasselejlighed

Lejligheden består af to etager og en stor terrasse øverst.
På 1. sal er der to soveværelser, et stort værelse med vindue til udsigt og en terrassedør med udsigt til gaden

cori-hus lejlighed 02

Det andet værelse er mindre med stort vindue til udsigten. Begge soveværelserne indeholder en dobbeltseng og en mindre garderobe.
På etagen er der desuden et nyrenoveret badeværelse med bruser, toilet og bidet.

cori-hus lejlighed 01

På 2. sal er der en stor kombineret opholds- og spisestue med rejsning til kip, et moderne velindrettet køkken med ovn, opvaskemaskine og køleskab og endnu et nyrenoveret badeværelse med bidet, bruser og vaskemaskine. I stuen er der et stort spisebord med plads til otte og en dobbeltsovesofa, hvilket sammen med de to værelser giver mulighed for i alt 6 opredninger. Der forefindes babystol og –seng. Stuen på 2. sal har vinduer til både udsigt til Pontinasletten og til gaden. Der er desuden ovenlys fra terrassen ned i rummet, hvilket sammen med den blotlagte gamle stenvæg gør rummet utroligt spændende.
Vi har fået sat en Morsø brændeovn op, så nu kan man også tage herned under vinhøsten i oktober og smide en pind i ovnen, hvis det skulle blive køligt!

cori-hus stue med ovn
Cori-hus køkken

Fra 2. sal når trappen op til terrassen, hvor der kan bruges mange timer, drikkes vin, spise, slappes af og nyde den pragtfulde udsigt.

Cori-hus udsigt terrasse
Udsigt fra terrassen

Kontakt os nu for at leje taglejligheden…

Stuelejlighed

Stuelejligheden er et lille hyggeligt studio på 40 m2. Lejligheden er til to personer, og er et godt udgangspunkt for udflugter i byen, i omegnen og til Rom.
Den indeholder en sovesofa til to personer, spisebord med 4 stole, et stort garderobeskab, en køkkenniche med 4 gasblus og en bordovn, køleskab, et nyt badeværelse med bruser og service til 4 personer.

Cori-hus. Spisepladsen i stuelejligheden.
cori-hus stue 02

Det bedste ved lejligheden er imidlertid de tre gamle vinduer med udsigt ud over byens tage med oliventræsbeklædte bjergsider skrånende ned mod Pontinasletten, hvor lysene om natten røber byernes beliggenhed.

cori-hus-naboer

Man kan i stedet for at nyde udsigten tage en stol og sætte sig ud på gaden – på bedste italienske facon – og nyde folkelivet.

Kontakt os nu for at leje stuelejligheden…

Spread the love