På dette kort kan du se hvor du finder Cori Hus

Kørevejledning fra Fiumicino lufthavnen i Rom til via Laurienti 53, Cori
Kør ad motorvejen mod Rom.
Efter ca. 13 km – ved afkørsel 30 – drejes ad GRA (den store ringmotorvej A90). Der er bl.a. skiltet med Firenze, Napoli, Latina, m.m.
Fra GRA drejes fra af afkørsel 26 ad SS148. Pas på, det er ikke en af de store afkørsler.
Kør ad via Pontina og ca. 14-15 km efter Aprilia drejes fra mod Cisterna ved skiltet ‘Cisterna, Nettuno, Borgo Montello’.
Man kommer ind i Cisterna ad SP9 eller SP15. I Cisterna køres mod Cori.
Kort efter man har forladt byen kan man se Cori ligge oppe på bjergsiden.
På et tidspunkt dukker vincooperativet Cincinatto op på højre hånd, kort efter en mindre café på højre hånd og herefter en ERG servicestation til venstre. Herefter drejes til højre!
Videre ad via Casetta Montagna og til venstre ad Madonna delle Grazie. Ved caféen på højre hånd er det tid til at få parkeret bilen, hvis man hører til den forsigtige type.
Er man lidt mere modig, kan man køre over broen og derefter til venstre ind ad byporten.
Der er ganske vist indkørsel forbudt, men det betyder, at man holder tilbage og evt. bakker for modkørende.
Gennem byporten kommer man ind på det lille torv Piazza Ninfina. Hvis man er kørt hertil, er det ved at være tid til at sætte bilen.
Men pas på P-reglerne!! Vi har ikke gennemskuet dem endnu, men hvis I kun vil af med bagagen for senere at parkere ovre ved caféen, kan I bare sætte alarmblinket til.
Husk at låse bilen, mens I er oppe i huset med bagagen!
Gaden, der munder ud til højre for vandposten, er via Laurienti. Så er det bare op ad bakke og gennem et par sving og så ligger nr. 53 på venstre hånd.

Spread the love